25 ABRIL: 1a Jornada de la Plataforma per la Defensa de l’Atenció Pública en Salut Mental a Catalunya

1r aniversari del Manifest d’Atocha

El proper 25 d’abril, tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona, la 1a Jornada de la Plataforma per la Defensa de l’Atenció Pública en Salut Mental a Catalunya.

Serà una ocasió per fer balanç d’ençà la constitució del Grup d’Atocha a Madrid el passat 26 d’abril i la presentació de la PSM el passat 10 d’octubre a Barcelona.

Veure programa de la Jornada

 


1r aniversario del Manifiesto de Atocha

El próximo 25 de abril, tendrá lugar en la sede del Colegio de Enfermeras y Enfermeros de Barcelona, la 1a Jornada de la Plataforma para la Defensa de la Atención Pública en Salud Mental en Catalunya.

Será una ocasión para hacer balance de lo ocurrido desde la constitución del Grupo de Atocha en Madrid el pasado 26 de abril y la presentación de la PSM el pasado 10 de octubre en Barcelona.

Programa de la Jornada

One Reply to “25 ABRIL: 1a Jornada de la Plataforma per la Defensa de l’Atenció Pública en Salut Mental a Catalunya”

  1. Carmen Ferrer Román

    Vull afegir-me a la defensa de l’atenció pública en Salut Mental a Catalunya.
    Crec que és imprescindible un moviment i totes les accions que es puguin realitzar per parar el deteriorament d’aquest tipus d’atenció dirigit a tota a població.
    Especialment, s’ha de incidir en concienciar als politics de l’extrema importancia de que les persones estiguin ben ateses en aquest ambit de la salut que és básic per a què la societat funcioni de la manera més constructiva possible.
    S’ha de intentar que els governs facilitin els mitjans necessaris per poder tenir a a l’abast tant els centres d’atenció com els professionals adequats.

Comments are closed.